Voor autoschadeherstel naar Autobedrijf MEBO

Spotrepair

Een kleine schade of meerdere kleine schades kunnen wij vakkundig laten repareren door middel van een spotrepair. Dit is relatief goedkoper dan een deel compleet te laten herstellen, terwijl het er net zo netjes uitziet. Een spotrepair is bijna altijd in een dag klaar, zodat u uw auto niet erg lang kwijt bent. U kunt ons altijd even een aantal foto’s mailen of even langs rijden voor een vrijblijvende prijsopgave.

Uitdeuken zonder spuiten

Een klein deukje zonder lakschade kunt u ook bij ons laten herstellen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een klein parkeerdeukje. Wij kunnen voor u regelen dat het deukje tijdens een onderhoudsbeurt of op afspraak wordt verwijderd, zonder de auto te laten spuiten.

Herstel autoschade

Een grote schade is door zijn omvang niet meer te herstellen door bijvoorbeeld alleen een spotrepair. De auto moet dan vaak voor een gedeelte worden gedemonteerd om deze te kunnen spuiten en beschadigde delen worden dan vervangen. Van elke schade kan Autobedrijf MEBO een goedgekeurd schaderapport maken en deze doorzetten naar de schade-expert van de verzekering. Aan de hand van dit rapport wordt de schade aan uw auto hersteld en wordt het verschuldigde bedrag van de schade aan u overgemaakt of, indien u een akte van cessie heeft getekend, rechtstreeks met ons afgehandeld.

autoschade_960x720

Voor veel verzekeringen is het tegenwoordig verplicht om de auto te laten repareren bij een goedgekeurd schadeherstelbedrijf, dat bijvoorbeeld is aangesloten bij Schadegarant. In dat geval kunt u ook bij ons terecht om de schade te laten herstellen, ondanks dat wij niet hierbij zijn aangesloten. Wij fungeren dan als tussenpersoon en onze vaste leverancier zorgt er voor dat de schade voor u wordt afgehandeld, zonder extra kosten in bijvoorbeeld het eigen risico. Hierdoor heeft u ons alsnog als een vast en betrouwbaar aanspreekpunt.

Om de schade met de verzekering af te kunnen handelen hebben wij van u de groene kaart, kentekenwijs, de schadedatum en een kopie van het schadeformulier nodig.

Meer weten of afspraak maken?
Bel 072-5091313