MEBO

Audi garage Schoorl

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Uw Audi garage Voor Schoorl

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op onze Audi-expertise. Als Audi-garage  voor Schoorl werken we elke dag om u als Audi-rijder uit Schoorl te voorzien van hoogwaardige dienstverlening dat de prestaties en betrouwbaarheid van uw Audi’s maximaliseert. Ontdek waarom we de eerste keuze zijn voor de Audi rijder in Schoorl.

De garage voor Schoorl met specialisatie in Audi

Als Audi-garage begrijpen we het belang van goed onderhoud voor uw auto. Bij Autobedrijf MEBO bieden we daarom een uitgebreid scala Audi-onderhoud om zo te zorgen dat uw Audi altijd in topconditie is. Van standaard onderhoudsbeurten tot complexe reparaties, ons ervaren team van monteurs staat klaar om uw Audi te onderhouden met het hoogste niveau van vakmeesterschap.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Audi interieur na servicebeurt

Audi Vakmeesterschap

Als Audi garage voor Schoorl hebben track-record van ervaring en betrouwbaarheid. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om alle gangbare Audi-modellen te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een routine-onderhoudsbeurt, diagnose of het uitvoeren van complexe reparaties. Daarom zijn we er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van Audi-eigenaren uit Schoorl.

Garage voor alle Audi modellen

Als Audi-garage begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor alle populaire Audi-modellen. O.a. de Audi A3, Audi A4, Audi A1, Audi A6, Audi A5, Audi Q3, Audi Q5, Audi E-tron, Audi Q2 en Audi TT. 

Waarom vanuit Schoorl kiezen voor Autobedrijf MEBO?

Bij Autobedrijf MEBO snappen we dat uw Audi meer is dan alleen een auto. De kwaliteit en geeft u zekerheid en rijplezier. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide service-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van de Audi. 

Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

Autobedrijf MEBO is gemakkelijk bereikbaar vanuit Schoorl.

Maak een keuze die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in niets minder dan ‘goed’ als het gaat om het onderhoud en de service van uw Audi. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw Audi. Wanneer u voor onze garage kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw Audi in de beste handen is.

Audi logo auto in werkplaats

Neem contact op voor uw volgende Audi-service

Verlangt uw auto naar professionele service? Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw auto weer in topconditie te brengen.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.