MEBO

Auto Onderhoud Plan

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Meer onderhoud

Maak een afspraak of vraag offerte.

U kunt bij Autovakmeester MEBO terecht met alle merken auto’s. Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Voor een vast bedrag per maand van goed auto onderhoud verzekerd.

Bij Autobedrijf MEBO begrijpen dat regelmatig onderhoud essentieel is voor het behoud van de prestaties, veiligheid en waarde van uw voertuig. Daarom bieden we ons Auto Onderhouds Plan aan, een uitgebreid programma dat is ontworpen om u gemoedsrust te bieden en uw auto in topconditie te houden.

Wat is het Auto Onderhouds Plan?

Ons Auto Onderhouds Plan is een op maat gemaakt programma dat is ontwikkeld om uw auto op de lange termijn te beschermen. Met dit plan krijgt u regelmatig onderhoud, preventieve controles en professionele service tegen een voordelig tarief. Het doel is om uw auto in optimale staat te houden, mogelijke problemen vroegtijdig te detecteren en dure reparaties te voorkomen.

Bereken nu wat de kosten voor auto zijn.

 

Voordelen van ons Auto Onderhouds Plan:

Wat is inclusief?

Wat is exclusief?

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.
Veel gestelde vragen over het Auto Onderhoudsplan

FAQ Auto Onderhoudsplan

  • Omdat het onderhoud van uw auto goed en regelmatig wordt uitgevoerd, wordt op de kosten voor pechhulp fors bespaard.
  • Omdat ervaren eerste monteurs efficiënt aan uw auto werken, wordt op uren bespaard.
  • Omdat Auto Onderhoud Plan voor u een laag uurtarief hanteert.
  • Omdat het aantal deelnemende auto's bij Auto Onderhoud Plan bekend is, kunnen de te gebruiken onderdelen groot worden ingekocht. Het geeft ons de mogelijkheid snel te anticiperen, waardoor we kosten voor u kunnen besparen.
    Omdat Auto Onderhoud Plan onder andere met automatische incasso werkt, zijn er weinig tot geen overheadkosten.
    Omdat Auto Onderhoud Plan weinig geld aan adverteren besteedt.
Ja, de fabrieksgarantie van uw auto blijft volledig gehandhaafd. Uw auto wordt volgens de eisen van de fabrikant onderhouden en er worden auto-onderdelen van goede kwaliteit gebruikt. Indien nodig handelen wij voor u de garantieformaliteiten af. Hierdoor hoeft u niet onnodig heen en weer te reizen. Alles geschiedt volgens de Europese richtlijnen.
De pechhulp wordt door AA-Team geleverd. AA-Team is geen verzekeraar maar een zelfstandige en onafhankelijk onderneming die bij pech en berging bemiddelt. AA-Team onderscheidt zich van de concurrentie door met lokale ondernemers zowel een landelijk als een Europees netwerk te creëren. In sommige gevallen kiest het autobedrijf voor een andere pechhulpdienstverlener, zoals Bosch Car Service of Bovag. Het autobedrijf waar u bent aangesloten, maakt u dit kenbaar. Voor de voorwaarden kunt u bij het autobedrijf of de desbetreffende pechhulpdienstverlener terecht.
De autogarages die bij Auto Onderhoud Plan zijn aangesloten, hierna Auto Onderhoud Plan Partner, nemen auto’s in onderhoud tegen een vooraf afgesproken vaste prijs zoals op de website van Auto Onderhoud Plan staat vermeld. U maakt een keuze bij welke aangesloten Auto Onderhoud Plan Partner u het onderhoudsplan voor uw auto onderbrengt. Met deze Auto Onderhoud Plan Partner sluit u een overeenkomst af.
U kunt onbeperkt aan Auto Onderhoud Plan deelnemen. Het eerste jaar is een vast gegeven en er wordt daarna per jaar verlengd. U heeft de mogelijkheid het abonnement op het onderhoudsplan op elk moment te beëindigen. De gemaakte kosten worden dan van uw betalingen afgetrokken. Indien u een negatief saldo heeft, vult u het tekort aan. Echter, u betaalt nooit meer dan de maandbedragen van één jaar tezamen.
Maandelijks wordt de bijdrage voor het onderhoudsplan middels automatische incasso verrekend. De maandbijdrage wordt in de eerste week van iedere maand door de autogarage, waar u het onderhoudsplan heeft afgesloten, geïncasseerd.
In de eerste maand van deelname aan Auto Onderhoud Plan kan de bijdrage afwijken van het vastgestelde maandbedrag. De bijdrage wordt maandelijks door Auto Onderhoud Plan geïncasseerd. U betaalt altijd een maand vooruit. Indien uw aanmelding voor het onderhoudsplan in een lopende maand plaatsvindt, wordt de maandbijdrage, vanaf het moment van deelname en de volgende maand, in de eerstvolgende incassoperiode met terugwerkende kracht in rekening gebracht. Voorbeeld: Een aanmelding voor het onderhoudsplan vindt bij Auto Onderhoud Plan op de vijfde van de maand plaats. In de eerstvolgende maand wordt met terugwerkende kracht het moment van deelname aan Auto Onderhoud Plan, in dit geval vanaf de vijfde tot en met het eind van de maand, tezamen met de lopende maand geïncasseerd.
U kunt uw onderhoudsplan maandelijks opzeggen. Op het moment van beëindiging wordt gekeken welke onderhoudskosten wij voor uw auto hebben gemaakt en wat u aan maandelijkse bijdragen heeft betaald. Indien het saldo negatief is, vult u het te weinig betaalde aan. U betaalt nooit meer bij dan de gemaakte kosten en het maximaal aan maandtermijnen van het lopende abonnementsjaar.
Het onderhoudsplan wordt naar uw nieuwe auto overgezet. Vervolgens nemen wij contact met u op om de voorwaarden met u te bespreken. Tevens kunt u ervoor kiezen het onderhoudsplan te laten beëindigen.
Vooralsnog kunt u de inloggegevens gebruiken op het moment dat u een tweede auto wenst aan te melden. In het bestelmenu waar u uw NAW-gegevens invult, staat bovenaan de volgende tekst: "Al klant bij Auto Onderhoud Plan? Log dan hier in met uw e-mailadres en wachtwoord.
Uw volgende auto.

Occasions

Bij Autovakmeester MEBO vind u betrouwbare occasions die aan de hoogste standaarden voldoen. Ons gevarieerde aanbod biedt voor ieder wat wils, van compacte stadsauto’s tot ruime gezinswagens. Met uitgebreide inspecties en eerlijke prijzen streven we naar tevredenheid bij elke aankoop. Ontdek uw perfecte tweedehands auto bij MEBO in Schoorl!