MEBO

APK keuring Schoorl

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Meer onderhoud

Maak een afspraak of vraag offerte.

U kunt bij Autovakmeester MEBO terecht met alle merken auto’s. Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Goedgekeurd de beste. APK in Schoorl

Welkom bij Autovakmeester MEBO, dé plek waar uw auto in goede handen is! Bij ons streven we naar uitmuntende service en zorg voor uw voertuig. En wat is er nu belangrijker dan de veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto? Daarom bieden wij een uitgebreide APK-keuringsservice aan, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

Een APK-keuring is een wettelijk verplichte controle die de veiligheid en milieuprestaties van uw auto waarborgt. Bij Autovakmeester MEBO in Schoorl begrijpen we dus dat uw tijd kostbaar is, daarom streven we ernaar om het proces van het plannen van uw APK-keuring zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken.

Maak nu afspraak voor de APK

Het maken van een afspraak voor uw APK-keuring bij Autovakmeester MEBO is een fluitje van een cent. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken door ons handige afsprakenformulier in te vullen. Kies simpelweg de datum en tijd die het beste in uw schema passen, en wij zorgen ervoor dat uw auto op het afgesproken tijdstip wordt gekeurd. De kosten bedragen € 49,50 inclusief afmelden.

Als u liever persoonlijk contact heeft, staan onze vriendelijke en deskundige medewerkers altijd voor u klaar om u te helpen bij het plannen van uw APK-keuring. U kunt ons telefonisch bereiken tijdens onze openingstijden of langskomen bij onze werkplaats om een afspraak te maken.

10 belangrijke punten bij de APK keuring

Maak nu afspraak voor de APK

Dus waar wacht u nog op? Maak vandaag nog een afspraak voor uw APK-keuring bij Autovakmeester MEBO en rij met een gerust hart de weg op! Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw auto in topconditie te houden.
Wanneer u kiest voor een APK-keuring bij Autovakmeester MEBO in Schoorl, kunt u erop vertrouwen dat uw auto in goede handen is. Onze ervaren monteurs zullen uw voertuig grondig controleren en ervoor zorgen dat het voldoet aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.
Veel gestelde vragen over APK

FAQ APK

De eerste APK-keuring voor een nieuwe personenauto moet plaatsvinden na 4 jaar, daarna moet deze om de 2 jaar gekeurd worden.
Na de eerste keuring moet een personenauto elke 2 jaar gekeurd worden, tenzij anders vermeld in het kentekenbewijs.
Als uw auto niet door de APK-keuring komt, moet u de benodigde reparaties laten uitvoeren voordat u weer de weg op mag.
Ja, u kunt uw auto tot 2 maanden vóór de vervaldatum van de huidige APK laten keuren zonder dat de nieuwe vervaldatum verandert.
Een APK-keuring duurt meestal tussen de 30 minuten en 1 uur, afhankelijk van de staat van de auto en eventuele benodigde reparaties.
Ja, het is aan te raden om een afspraak te maken voor uw APK-keuring, zodat de garage voldoende tijd kan reserveren voor uw voertuig.
Tijdens een APK-keuring worden verschillende essentiële onderdelen van uw auto gecontroleerd, waaronder remmen, verlichting, banden, carrosserie, uitlaatsysteem, stuurinrichting, elektrische systemen, veiligheidsgordels en milieuprestaties.
Nee, u kunt uw auto laten keuren bij elke RDW-erkende garage, niet per se bij de garage waar u uw auto heeft gekocht.
De kosten van een APK-keuring zijn afhankelijk of het een bennzine of dieselauto betreft en wordt vaak gecombineerd met een onderhoudsbeurt.
Wij adviseren niet te wachten in verband met eventuele controle door de RDW of bijkomende reparaties.
Uw volgende auto.

Occasions

Bij Autovakmeester MEBO vind u betrouwbare occasions die aan de hoogste standaarden voldoen. Ons gevarieerde aanbod biedt voor ieder wat wils, van compacte stadsauto’s tot ruime gezinswagens. Met uitgebreide inspecties en eerlijke prijzen streven we naar tevredenheid bij elke aankoop. Ontdek uw perfecte tweedehands auto bij MEBO in Schoorl!