MEBO

Pechhulp

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Meer services

Maak een afspraak of vraag offerte.

U kunt bij Autovakmeester MEBO terecht met alle merken auto’s. Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

De redder in nood:

U zit er natuurlijk niet op te wachten: autopech. Langs de kant van de weg met een defecte auto. En dan? Voor de automobilist die liever niet met pech langs de weg blijft staan hebben wij de Autovakmeester Pechhulp service. Met de zekerheid van deze service bent u altijd en overal snel weer op weg.

Dag en nacht pechhulp

Met de Autovakmeester Pechhulp service bent u dag en nacht gegarandeerd van vakkundige hulp bij autopech. Mocht het voorkomen dat onze mannen het mankement niet direct kunnen repareren dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde Autovakmeester gebracht. Indien nodig is vervangend vervoer ook mogelijk.

En wat zijn de kosten van de Pechhulp service?

Bij Autovakmeester MEBO heeft u de mogelijkheid om deze service met Europese dekking af te sluiten vanaf € 39,95 p/j. Service waar u zelfs met pech blij van wordt. Naast vervangend vervoer, is een vergoeding voor een hotelovernachting ook een mogelijkheid, indien noodzakelijk. Daarnaast bieden we 36 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties. 

De voordelen van de Autovakmeester Pechhulp service:

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.
Uw volgende auto.

Occasions

Bij Autovakmeester MEBO vind u betrouwbare occasions die aan de hoogste standaarden voldoen. Ons gevarieerde aanbod biedt voor ieder wat wils, van compacte stadsauto’s tot ruime gezinswagens. Met uitgebreide inspecties en eerlijke prijzen streven we naar tevredenheid bij elke aankoop. Ontdek uw perfecte tweedehands auto bij MEBO in Schoorl!