MEBO

36 Maanden garantie

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Meer services

Maak een afspraak of vraag offerte.

U kunt bij Autovakmeester MEBO terecht met alle merken auto’s. Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Behoud van fabrieksgarantie

Europese regelgeving zorgt dat universele autobedrijven onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Bij Autobedrijf MEBO voeren we onderhoud daarom altijd volgens fabrieksvoorschriften uit in geval nog fabrieksgarantie van toepassing is. Hiervoor beschikken we over de modernste apparatuur én de juiste fabrieksdata. Ook zijn onze autotechnici goed opgeleid en krijgen ze uiteraard de juiste professionele ondersteuning voor ieder merk auto.

Europese dekking

Autovakmeester MEBO geeft 36 maanden internationale garantie op onderdelen en arbeid die bij een Autovakmeester worden uitgevoerd. Uw garantie dekt hierbij de onderdelen en het uurloon in alle landen waar een netwerk van Autovakmeester actief is. En dat zijn er nogal wat. De internationale garantie is geldig als uw auto een goede staat van onderhoud kent, zoals voorgeschreven door de fabrikant of de onderdelenfabrikant.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.
Veel gestelde vragen over de 36 maanden garantie

FAQ garantie

De 36 maanden garantie bij Autovakmeester biedt klanten de gemoedsrust dat ze gedurende een periode van drie jaar beschermd zijn tegen defecten en problemen die zich voordoen na onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.
De garantie dekt een breed scala aan services, waaronder reparaties, vervanging van onderdelen en onderhoudswerkzaamheden die zijn uitgevoerd door gekwalificeerde Autovakmeester monteurs.
Nee, de 36 maanden garantie dekt verschillende auto-onderdelen en services, waaronder motoronderdelen, remmen, ophanging, elektronica en meer. Een gedetailleerde lijst van gedekte onderdelen en services kan worden verstrekt bij uw Autovakmeester vestiging.
Als u problemen ondervindt met een onderdeel of service die onder de 36 maanden garantie valt, kunt u eenvoudig contact opnemen met Autovakmeester MEBO vestiging. Onze deskundige monteurs zullen het probleem onderzoeken en indien nodig reparaties uitvoeren onder de garantievoorwaarden.
Ja, enkele algemene voorwaarden zijn van toepassing, zoals het regelmatig onderhouden van uw voertuig volgens de aanbevelingen van Autovakmeester MEBO en het gebruik van kwalitatieve onderdelen die voldoen aan de specificaties van de fabrikant.
Het is belangrijk om te weten dat de 36 maanden garantie alleen van toepassing is op werkzaamheden uitgevoerd door Autovakmeester MEBO. Als u ervoor kiest om uw voertuig elders te laten repareren, vervalt de garantie voor die specifieke service of onderdeel.
Nee, de garantie is niet overdraagbaar naar een nieuwe eigenaar als u besluit uw voertuig te verkopen. De garantie is gekoppeld aan de originele eigenaar en het voertuig waarvoor de service is verleend.
Op dit moment biedt Autovakmeester MEBO een standaard garantieperiode van 36 maanden aan. Er zijn geen opties beschikbaar om de garantie uit te breiden of aan te passen.
Nee, als een onderdeel of service wordt gedekt door de 36 maanden garantie, worden er geen extra kosten in rekening gebracht voor de reparatie of vervanging, tenzij anders vermeld in de garantievoorwaarden.
Uw volgende auto.

Occasions

Bij Autovakmeester MEBO vind u betrouwbare occasions die aan de hoogste standaarden voldoen. Ons gevarieerde aanbod biedt voor ieder wat wils, van compacte stadsauto’s tot ruime gezinswagens. Met uitgebreide inspecties en eerlijke prijzen streven we naar tevredenheid bij elke aankoop. Ontdek uw perfecte tweedehands auto bij MEBO in Schoorl!