MEBO

OVER AUTOBEDRIJF MEBO

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Meer services

Maak een afspraak of vraag offerte.

U kunt bij Autovakmeester MEBO terecht met alle merken auto’s. Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Welkom bij Autobedrijf MEBO in Schoorl

Welkom bij Autobedrijf MEBO, uw vertrouwde partner voor auto-onderhoud en auto-reparatie in Schoorl en omgeving. Bij Autobedrijf MEBO streven we naar uitmuntendheid in service en vakmanschap, met een focus op klanttevredenheid en betrouwbaarheid.

Wie zijn wij?

Autobedrijf MEBO is een familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in de automotive branche. Ons team van ervaren monteurs en technici beschikt over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van auto-onderhoud, reparaties en diagnose van verschillende automerken en -modellen.

Wat doen we?

Bij Autobedrijf MEBO bieden wij een breed scala aan diensten voor uw auto, waaronder:

Waarom naar Autobedrijf MEBO

Gert Meereboer

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.
Uw volgende auto.

Occasions

Bij Autovakmeester MEBO vind u betrouwbare occasions die aan de hoogste standaarden voldoen. Ons gevarieerde aanbod biedt voor ieder wat wils, van compacte stadsauto’s tot ruime gezinswagens. Met uitgebreide inspecties en eerlijke prijzen streven we naar tevredenheid bij elke aankoop. Ontdek uw perfecte tweedehands auto bij MEBO in Schoorl!