MEBO

Mitsubishi

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Meer Mitsubishi

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Uw Specialist in Mitsubishi-onderhoud en Mitsubishi service. Welkom bij Autovakmeester MEBO.

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op onze expertise en toewijding als gespecialiseerde Mitsubishi-garage. Als Mitsubishi-serviceprovider streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardig onderhoud en service die de prestaties en betrouwbaarheid van hun Mitsubishi’s optimaliseren. Ontdek waarom we uw eerste keuze zijn voor alles wat met Mitsubishite maken heeft.

Mitsubishi: onze passie en expertise

Als Mitsubishi-specialisten begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor uw voertuig. Bij Autobedrijf MEBO bieden we een uitgebreid scala aan Mitsubishi-onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw Mitsubishi altijd in topconditie is. Van standaard onderhoudsbeurten tot gespecialiseerde diensten, ons ervaren team van monteurs staat klaar om uw Mitsubishi te verzorgen met de hoogste niveaus van vakmeesterschap en zorg.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Interieur Mitsubishi na onderhoudsbeurt

Wij zijn uw vertrouwde garage voor uw Mitsubishi

Als Mitsubishi-garage hebben we een lange geschiedenis van ervaring en betrouwbaarheid. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om een breed scala aan Mitsubishi-modellen te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een routine-onderhoudsbeurt, diagnose en reparatie van storingen, of het uitvoeren van complexe servicetaken, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van Mitsubishi-eigenaren in de regio.

Alle Mitsubishi modellen

Als Mitubishi specialist begrijpen wij het belang van regelmatig onderhoud voor alle populaire Mitsubishi modellen, zoals de Mitsubishi Space Star, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Colt, Mitsubishi ASX, Mitsubishi Eclipse Cross, Mitsubishi Lancer, Mitsubishi Grandis, Mitsubishi Carisma, Mitsubishi Pajero en Mitsubishi Galant. Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige onderhoudsdiensten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw Mitsubishi, ongeacht het model. Plan vandaag nog een afspraak in en laat uw Mitsubishi bij ons in goede handen zijn.

Uw Mitsubishi van A tot Z Verzorgd

Bij Autobedrijf MEBO begrijpen we dat uw Mitsubishi meer is dan alleen een auto; het is een investering in kwaliteit en rijplezier. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide service-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van uw Mitsubishi. Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat..

Laat u leiden door kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven we in het leveren van niets minder dan ‘goed’ als het gaat om het onderhoud en de service van uw Mitsubishi. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om u te helpen bij alles nodig voor uw Mitsubishi, met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw Mitsubishi in de beste handen is.

Mitsubishi op weg

Neem contact op voor uw volgende Mitsubishi-service

Is het tijd om uw auto de aandacht te geven die het nodig heeft? Neem meteen contact met ons op om een afspraak te plannen voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We verwelkomen u graag en streven ernaar uw auto in optimale staat te brengen en te houden.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.