MEBO

Trekhaak monteren

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Meer services

Maak een afspraak of vraag offerte.

U kunt bij Autovakmeester MEBO terecht met alle merken auto’s. Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Bereken snel en eenvoudig wat een trekhaak kost.

Wij berekenen op basis van uw kenteken de prijs voor een geschikte trekhaak voor uw auto. Vanuit onze database weten wij precies welke trekhaak onder uw achterbumper gemonteerd kan worden. Voor alle auto’s van alle merken. Ook voor elektrische of hybride auto’s bieden we een geschikte oplossing.
Wilt u met de caravan naar de zon, zo nu een dan een aanhanger aankoppelen of met de fiets de bergen in? Ga naar Trekhaakofferte.nl, vul uw kenteken in en wij tonen de beste keuze trekhaak voor uw auto.

Trekhaak specialisme

Het monteren van een trekhaak is een specialisme. Onze monteurs zijn vakbekwaam en kunnen deze werkzaamheden professioneel uitvoeren voor u. Met de juiste apparatuur en kennis zorgen we ervoor dat ook alle elektrische systemen als de parkeersensoren correct blijven functioneren. Uw trekhaak wordt volgens de fabrieksvoorschriften gecodeerd, daarom blijft de fabrieksgarantie gegarandeerd.

Kies de juiste trekhaak

We leveren meerdere typetrekhaken. Welke je kiest is afhankelijk van het model, beschikbaarheid en voorkeur:

En kies de juiste kabelset

Bij elke trekhaak hoort er een kabelset voor de aanhangerverlichting. Zo’n kabelset is vaak specifiek voor uw auto. Dit maakt een snelle montage mogelijk, voorkomt storingen in de verlichting of boordelektronica van de auto. De kabelset bestelt u apart van de trekhaak, zodat u de juiste uitvoering kunt kiezen.

Met de juiste stekkerdoos

Met de stekkerdoos sluit u de verlichting van de aanhangwagen of fietsendrager aan op uw auto. Er zijn drie verschillende soorten stekkerdoos.
Tip: Bestel bij een trekhaak gelijk een adapter voor de stekkerdoor mee. Hiermee kunt u aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de stekkerdoos toch aansluiten op u auto. Dat is niet alleen makkelijker, maar ook nog eens veiliger!

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.
Uw volgende auto.

Occasions

Bij Autovakmeester MEBO vind u betrouwbare occasions die aan de hoogste standaarden voldoen. Ons gevarieerde aanbod biedt voor ieder wat wils, van compacte stadsauto’s tot ruime gezinswagens. Met uitgebreide inspecties en eerlijke prijzen streven we naar tevredenheid bij elke aankoop. Ontdek uw perfecte tweedehands auto bij MEBO in Schoorl!