MEBO

BMW service

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

BMW service voor:

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Service voor uw BMW

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op onze BMW-service. Als BMW-specialist werken we elke dag om u als BMW-rijder te voorzien van hoogwaardige service dat de prestaties en betrouwbaarheid van uw BMW’s maximaliseert. Ontdek waarom we uw eerste keuze het servicen van uw BMW.

Service Met specialisatie in BMW

Als BMW-specialist begrijpen we het belang van goede service aan voor uw auto. Bij Autobedrijf MEBO bieden we daarom een uitgebreid scala aan BMW-services om zo te zorgen dat uw BMW altijd in topconditie is. Van standaard onderhoudsbeurten tot complexe reparaties, ons ervaren team van technici staat klaar om uw BMW te servicen met het hoogste niveau van vakmeesterschap.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

BMW motorkap na reparatie

BMW Service met Vakmeesterschap

Als garage in BMW hebben we een lange geschiedenis van ervaring en betrouwbaarheid. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om alle gangbare BMW-modellen van de juiste service te voorzien. Of het nu gaat om een jaarlijkse service, diagnose of het uitvoeren van complexe reparaties, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van BMW-eigenaren in de regio.

Service voor alle BMW modellen

Als BMW-garage begrijpen we het belang van regelmatige service voor alle populaire BMW-modellen, zoals BMW 3-serie, BMW 1-serie, BMW 5-serie, BMW X1, BMW X5, BMW X3, BMW 4-serie, BMW X-serie, BMW i3 of BMW 2-serie. Plan vandaag nog een serviceafspraak in.

Waarom kiezen voor Autobedrijf MEBO voor BMW service?

Bij Autobedrijf MEBO snappen we dat uw BMW meer is dan alleen een auto. De BMW-kwaliteit en geeft u zekerheid en rijplezier. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide service-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van de BMW. 

Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

Investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in niets minder dan ‘goed’ als het gaat om de service van uw BMW. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw BMW. Wanneer u voor onze garage kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw BMW in de beste handen is.

Start-stop knop van BMW bij onderhoud

Neem contact op voor uw volgende BMW-service

Is uw auto toe aan zorg op maat? Neem contact met ons op om een afspraak te plannen voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We zijn er om u te helpen en uw auto te laten presteren zoals het hoort.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.