MEBO

Olieservice

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Meer onderhoud

Maak een afspraak of vraag offerte.

U kunt bij Autovakmeester MEBO terecht met alle merken auto’s. Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Waarom is olieservice belangrijk?

Olie is het levensbloed van uw motor. Het zorgt voor smering, koeling en bescherming van de bewegende delen van de motor tegen slijtage en corrosie. Na verloop van tijd kan olie vervuild raken door vuil, slib en verbrandingsresten, wat de prestaties van uw motor kan verminderen en tot schade kan leiden.

Voordelen van olie verversen:

Wanneer olie verversen?

Het wordt aanbevolen om uw olie regelmatig te laten verversen, meestal om de 5.000 tot 10.000 kilometer, afhankelijk van het type olie en uw rijgewoonten. Raadpleeg uw voertuighandleiding of neem contact met ons op voor advies op maat.

Onze olieservice:

Bij Autoberijf MEBO in Schoorl bieden we uitgebreide olieservice om uw motor in topconditie te houden. Onze ervaren monteurs gebruiken hoogwaardige oliën die voldoen aan de specificaties van uw voertuig. Tijdens de olieverversing controleren we ook andere vloeistoffen en voeren we een algemene inspectie uit om eventuele potentiële problemen te identificeren.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.
Veel gestelde vragen over APK

FAQ APK

De eerste APK-keuring voor een nieuwe personenauto moet plaatsvinden na 4 jaar, daarna moet deze om de 2 jaar gekeurd worden.
Na de eerste keuring moet een personenauto elke 2 jaar gekeurd worden, tenzij anders vermeld in het kentekenbewijs.
Als uw auto niet door de APK-keuring komt, moet u de benodigde reparaties laten uitvoeren voordat u weer de weg op mag.
Ja, u kunt uw auto tot 2 maanden vóór de vervaldatum van de huidige APK laten keuren zonder dat de nieuwe vervaldatum verandert.
Een APK-keuring duurt meestal tussen de 30 minuten en 1 uur, afhankelijk van de staat van de auto en eventuele benodigde reparaties.
Ja, het is aan te raden om een afspraak te maken voor uw APK-keuring, zodat de garage voldoende tijd kan reserveren voor uw voertuig.
Tijdens een APK-keuring worden verschillende essentiële onderdelen van uw auto gecontroleerd, waaronder remmen, verlichting, banden, carrosserie, uitlaatsysteem, stuurinrichting, elektrische systemen, veiligheidsgordels en milieuprestaties.
Nee, u kunt uw auto laten keuren bij elke RDW-erkende garage, niet per se bij de garage waar u uw auto heeft gekocht.
De kosten van een APK-keuring zijn afhankelijk of het een bennzine of dieselauto betreft en wordt vaak gecombineerd met een onderhoudsbeurt.
Wij adviseren niet te wachten in verband met eventuele controle door de RDW of bijkomende reparaties.
Uw volgende auto.

Occasions

Bij Autovakmeester MEBO vind u betrouwbare occasions die aan de hoogste standaarden voldoen. Ons gevarieerde aanbod biedt voor ieder wat wils, van compacte stadsauto’s tot ruime gezinswagens. Met uitgebreide inspecties en eerlijke prijzen streven we naar tevredenheid bij elke aankoop. Ontdek uw perfecte tweedehands auto bij MEBO in Schoorl!