MEBO

Mitsubishi garage

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Mitsubishi garage voor:

No data was found

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Uw Mitsubishi garage.

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op onze Mitsubishi-expertise. Als Mitsubishi-garage werken we elke dag om u als Mitsubishi-rijder te voorzien van hoogwaardige dienstverlening dat de prestaties en betrouwbaarheid van uw Mitsubishi’s maximaliseert. Ontdek waarom we uw eerste keuze zijn als garage voor uw Mitsubishi.

De garage met specialisatie in Mitsubishi

Als Mitsubishi-garage begrijpen we het belang van goed onderhoud voor uw auto. Bij Autobedrijf MEBO bieden we daarom een uitgebreid scala Mitsubishi-onderhoud om zo te zorgen dat uw Mitsubishi altijd in topconditie is. Van standaard onderhoudsbeurten tot complexe reparaties, ons ervaren team van monteurs staat klaar om uw Mitsubishi te onderhouden met het hoogste niveau van vakmeesterschap.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Mitsubishi op weg

Mitsubishi Vakmeesterschap

Als garage in Mitsubishi hebben we een lange geschiedenis van ervaring en betrouwbaarheid. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om alle gangbare Mitsubishi-modellen te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een routine-onderhoudsbeurt, diagnose of het uitvoeren van complexe reparaties, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van Mitsubishi-eigenaren in de regio.

Garage voor alle Mitsubishi modellen

Als Mitsubishi-garage begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor alle populaire Mitsubishi Space Star, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Colt, Mitsubishi ASX, Mitsubishi Eclipse Cross, Mitsubishi Lancer, Mitsubishi Grandis, Mitsubishi Carisma, Mitsubishi Pajero en Mitsubishi Galant. Plan vandaag nog een afspraak in.

Waarom kiezen voor Autobedrijf MEBO Als uw Mitsubishi garage?

Bij Autobedrijf MEBO snappen we dat uw Mitsubishi meer is dan alleen een auto. De kwaliteit en geeft u zekerheid en rijplezier. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide service-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van de Mitsubishi. 

Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

Laat u leiden door kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in niets minder dan ‘goed’ als het gaat om het onderhoud en de service van uw Mitsubishi. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw Mitsubishi. Wanneer u voor onze garage kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw Mitsubishi in de beste handen is.

Mitsubishi rijden na onderhoudsbeurt

Neem contact op voor uw volgende Mitsubishi-service

Klaar om uw auto de aandacht te geven die het verdient? Neem vandaag nog contact op met om een afspraak te maken voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw auto optimaal te laten presteren.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.