MEBO

Mercedes-Benz

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Meer Mercedes-Benz

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Uw Specialist in Mercedes-Benz-onderhoud en Mercedes-Benz service. Welkom bij Autovakmeester MEBO.

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op onze expertise en toewijding als gespecialiseerde Mercedes-Benz-garage. Als Mercedes-Benz-serviceprovider streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardig onderhoud en service die de prestaties en betrouwbaarheid van hun Mercedes-Benz’s optimaliseren. Ontdek waarom we uw eerste keuze zijn voor alles wat met Mercedes-Benzte maken heeft.

Mercedes-Benz: onze passie en expertise

Als Mercedes-Benz-specialisten begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor uw voertuig. Bij Autobedrijf MEBO bieden we een uitgebreid scala aan Mercedes-Benz-onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw Mercedes-Benz altijd in topconditie is. Van standaard onderhoudsbeurten tot gespecialiseerde diensten, ons ervaren team van monteurs staat klaar om uw Mercedes-Benz te verzorgen met de hoogste niveaus van vakmeesterschap en zorg. 

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Mercerdes-Benz sleutels bij onderhoud

Wij zijn uw vertrouwde garage voor uw Mercedes-Benz

Als Mercedes-Benz-garage hebben we een lange geschiedenis van ervaring en betrouwbaarheid. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om een breed scala aan Mercedes-Benz-modellen te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een routine-onderhoudsbeurt, diagnose en reparatie van storingen, of het uitvoeren van complexe servicetaken, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van Mercedes-Benz-eigenaren in de regio.

Alle Mercedes-Benz modellen

Als Mercedes-Benz specialist begrijpen wij het belang van regelmatig onderhoud voor alle populaire Mercedes-Benz modellen, zoals de Mercedes-Benz C-Klasse, Mercedes-Benz A-Klasse, Mercedes-Benz B-Klasse, Mercedes-Benz E-Klasse, Mercedes-Benz CLA, Mercedes-Benz GLC, Mercedes-Benz GLA en Mercedes-Benz S-Klasse. Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige onderhoudsdiensten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw Mercedes-Benz, ongeacht het model. Plan vandaag nog een afspraak in en laat uw Mercedes-Benz bij ons in goede handen zijn.

Uw Mercedes-Benz van A tot Z Verzorgd

Bij Autobedrijf MEBO begrijpen we dat uw Mercedes-Benz meer is dan alleen een auto; het is een investering in kwaliteit en rijplezier. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide service-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van uw Mercedes-Benz. Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

Investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven we in het leveren van niets minder dan ‘goed’ als het gaat om het onderhoud en de service van uw Mercedes-Benz. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om u te helpen bij alles nodig voor uw Mercedes-Benz, met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw Mercedes-Benz in de beste handen is.
Mercerdes-Benz koplampcontrole bij APK

Neem contact op voor uw volgende Mercedes-Benz-service

Is het tijd om uw auto de aandacht te geven die het nodig heeft? Neem meteen contact met ons op om een afspraak te plannen voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We verwelkomen u graag en streven ernaar uw auto in optimale staat te brengen en te houden.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.