MEBO

Diagnose en elektronische storingen

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Meer reparaties

Maak een afspraak of vraag offerte.

U kunt bij Autovakmeester MEBO terecht met alle merken auto’s. Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Elektronische reparaties

Elektrisch, hybride, meer techniek en complexe software. Een auto is niet meer een mechanisch apparaat. Het vakmanschap is hierdoor veranderd. Dat komen onze autotechnici dagelijks tegen. Als Autovakmeester beschikken we over de laatste voertuigdata en technische informatie om die nieuwste storingen ook te kunnen verhelpen

Brand het lampje op uw dashboard?

Brandt het motormanagementlampje op uw dashboard? Kom dan vooral snel langs, want doorrijden is vaak niet verstandig!. Wij beschikken over professionele uitleesapparatuur voor uw auto. Zo kunnen we snel constateren waarom u de melding krijgt en hoe we dit op kunnen lossen. 

Diagnose apparatuur

Om storingen vast te stellen, dient de auto in de garage aangesloten te worden op diagnoseapparatuur. Deze apparatuur leest de storing uit het geheugen van uw auto, zodat duidelijk wordt waar het probleem zit.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.
Veel gestelde vragen over APK

FAQ APK

De eerste APK-keuring voor een nieuwe personenauto moet plaatsvinden na 4 jaar, daarna moet deze om de 2 jaar gekeurd worden.
Na de eerste keuring moet een personenauto elke 2 jaar gekeurd worden, tenzij anders vermeld in het kentekenbewijs.
Als uw auto niet door de APK-keuring komt, moet u de benodigde reparaties laten uitvoeren voordat u weer de weg op mag.
Ja, u kunt uw auto tot 2 maanden vóór de vervaldatum van de huidige APK laten keuren zonder dat de nieuwe vervaldatum verandert.
Een APK-keuring duurt meestal tussen de 30 minuten en 1 uur, afhankelijk van de staat van de auto en eventuele benodigde reparaties.
Ja, het is aan te raden om een afspraak te maken voor uw APK-keuring, zodat de garage voldoende tijd kan reserveren voor uw voertuig.
Tijdens een APK-keuring worden verschillende essentiële onderdelen van uw auto gecontroleerd, waaronder remmen, verlichting, banden, carrosserie, uitlaatsysteem, stuurinrichting, elektrische systemen, veiligheidsgordels en milieuprestaties.
Nee, u kunt uw auto laten keuren bij elke RDW-erkende garage, niet per se bij de garage waar u uw auto heeft gekocht.
De kosten van een APK-keuring zijn afhankelijk of het een bennzine of dieselauto betreft en wordt vaak gecombineerd met een onderhoudsbeurt.
Wij adviseren niet te wachten in verband met eventuele controle door de RDW of bijkomende reparaties.
Uw volgende auto.

Occasions

Bij Autovakmeester MEBO vind u betrouwbare occasions die aan de hoogste standaarden voldoen. Ons gevarieerde aanbod biedt voor ieder wat wils, van compacte stadsauto’s tot ruime gezinswagens. Met uitgebreide inspecties en eerlijke prijzen streven we naar tevredenheid bij elke aankoop. Ontdek uw perfecte tweedehands auto bij MEBO in Schoorl!