MEBO

Onderhoudsbeurt

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Meer onderhoud

Maak een afspraak of vraag offerte.

U kunt bij Autovakmeester MEBO terecht met alle merken auto’s. Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Comfortabel autorijden met goed onderhoud.

Regelmatig onderhoud van uw auto is essentieel om ervoor te zorgen dat deze veilig, betrouwbaar en efficiënt blijft rijden. Bij Autobedrijf MEBO begrijpen we het belang van goed onderhoud en bieden we uitgebreide onderhoudsdiensten voor alle merken en modellen.

Onze auto onderhoudsdiensten

Bij Autovakmeester MEBO bieden we een uitgebreid scala aan onderhoudsdiensten:

Jaarbeurt

99 vanaf
 • APK
 • Olie verversen
 • Controle remmen
 • Controle airbags
 • Aandrijflijn
 • Uitlaat
 • Stuurinrichting
 • Deuren smeren
 • Interieurfilter

Onderhoudsbeurt

285 vanaf
 • APK
 • Olie verversen
 • Controle remmen
 • Controle airbags
 • Aandrijflijn
 • Uitlaat
 • Stuurinrichting
 • Deuren smeren
 • Interieurfilter
Aanbevolen voor auto's tot 6 jaar oud.

Onderhoud volgens fabrieksvoorschrift

Autofabrikanten stellen gedetailleerde onderhoudsvoorschriften op. Bij Autovakmeester MEBO hebben we toegang tot deze cruciale informatie en kunnen we het onderhoud nauwkeurig volgens de fabrieksvoorschriften uitvoeren. Met ‘nauwkeurig’ bedoelen we dat we de voorgeschreven werkzaamheden en onderdelenvervangingen uitvoeren op basis van de specifieke kilometerstand en/of leeftijd van uw voertuig.
Aanbevolen voor auto's van 7 jaar en ouder.

Onderhoud op maat

Is uw auto al wat ouder geworden? Of wordt de auto als tweede voertuig binnen het huishouden gebruikt? Dan biedt op maat gemaakt onderhoud een uitstekende oplossing. Afhankelijk van het gebruik van de auto bepalen we de meest geschikte onderhoudsbeurt voor zowel je auto als uw portemonnee.

Vaak is het ideaal om jaarlijks afwisselend een kleine en een grote onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Dus het ene jaar een kleine onderhoudsbeurt en het volgende jaar een grote onderhoudsbeurt, en zo verder. Dit zorgt voor een optimale zorg voor je auto, zonder de financiën te zwaar te belasten.

Dus waar wacht u nog op? Maak vandaag nog een afspraak voor onderhoud bij Autovakmeester MEBO en rij met een gerust hart de weg op! Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw auto in topconditie te houden.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.
Veel gestelde vragen over het onderhoud van uw auto.

FAQ auto onderhoud

Een standaard auto-onderhoudsbeurt omvat doorgaans het vervangen van olie en oliefilter, het controleren en bijvullen van vloeistoffen, inspectie van banden, remmen, verlichting en het uitvoeren van algemene controles op de staat van de auto.
Het wordt aanbevolen om uw auto minstens één keer per jaar of om de 15.000 kilometer te laten onderhouden, afhankelijk van wat het eerst komt.
Ja, u kunt uw auto laten onderhouden bij een niet-merkgebonden garage. Zolang zij, zoals MEBO, gekwalificeerd en ervaren zijn, kunnen zij uw auto op professionele wijze onderhouden zonder dat het invloed heeft op uw garantie.
Ja, het is belangrijk om uw onderhoudsboekje te laten stempelen bij elke onderhoudsbeurt. Dit dient als bewijs van onderhoud en kan van invloed zijn op de garantie van uw auto.
Het overslaan van een onderhoudsbeurt kan leiden tot verslechtering van de prestaties van uw auto, verhoogde slijtage van onderdelen en mogelijk kostbare reparaties op lange termijn.
De duur van een onderhoudsbeurt kan variëren afhankelijk van de omvang van het onderhoud en eventuele extra services, maar gemiddeld duurt het meestal tussen de 1,5 en 3 uur.
Ja, het is altijd verstandig om vooraf een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt om ervoor te zorgen dat het serviceteam voldoende tijd heeft om uw auto grondig te controleren en te onderhouden.
Als er extra reparaties nodig zijn tijdens de onderhoudsbeurt, zal het serviceteam contact met u opnemen om de situatie te bespreken, inclusief eventuele extra kosten voordat ze aan het werk gaan.
U kunt geld besparen op onderhoudsbeurten door regelmatig preventief onderhoud uit te voeren, uw auto te laten onderhouden bij een betrouwbare garage.
Uw volgende auto.

Occasions

Bij Autovakmeester MEBO vind u betrouwbare occasions die aan de hoogste standaarden voldoen. Ons gevarieerde aanbod biedt voor ieder wat wils, van compacte stadsauto’s tot ruime gezinswagens. Met uitgebreide inspecties en eerlijke prijzen streven we naar tevredenheid bij elke aankoop. Ontdek uw perfecte tweedehands auto bij MEBO in Schoorl!