MEBO

Volvo onderhoud

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Volvo specialist voor:

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

autobedrijf voor Volvo onderhoud.

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op ons Volvo-onderhoud. Als specialist in Volvo streven wij ernaar om onze u als Volvo-rijder te voorzien van het beste onderhoud dat de prestaties en betrouwbaarheid van uw Volvo’s maximaliseert. Ontdek waarom we uw eerste keuze zijn voor alles wat met Volvo onderhoud te maken heeft.

Volvo onderhoud: ons specialisme

Als Volvo-specialist begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor uw auto. Bij Autobedrijf MEBO bieden we daarom een uitgebreid scala aan Volvo-onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw Volvo altijd in topconditie is. Van jaarlijkse onderhoudsbeurten met APK tot complexe storingen, onze ervaren technici staat klaar om uw Volvo te onderhouden met het hoogste niveau van vakmeesterschap.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Volvo XC 90 achterzijde

Gespecialiseerd Volvo onderhoud

Als specialist hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om alle Volvo-modellen te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een jaarlijkse onderhoudsbeurt, diagnose en reparatie van storingen, of het uitvoeren van complexe onderhoudswerkzaamheden, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van Volvo-eigenaren in de regio.

Specialist voor alle Volvo modellen

Als Volvo specialist begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor Volvo modellen, als de Volvo V70, Volvo V40, Volvo V60, Volvo XC40, Volvo XC60, Volvo V50, Volvo XC90, en Volvo S60. Plan vandaag nog een onderhoudsafspraak in en laat uw Volvo bij ons in goede handen zijn.

Waarom kiezen voor Autobedrijf MEBO voor Volvo onderhoud?

Bij Autobedrijf MEBO snappen we dat uw Volvo meer is dan alleen een vervoermiddel. Het geeft u kwaliteit en rijplezier. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide onderhouds-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van de Volvo.

Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in het leveren van niets minder dan ‘goed’ als het gaat om het onderhoud van uw Volvo. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw Volvo, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw Volvo in de beste handen is.

Volvo van voorzijde na servicebeurt

Neem contact op voor uw volgende Volvo-onderhoud

Verdient uw auto een speciale behandeling? Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We verwelkomen u graag en zorgen ervoor dat uw auto optimale functioneert.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.