MEBO

Volvo onderhoud Broek op Langedijk

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

VOLVO autobedrijf voor Broek op Langedijk.

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op ons Volvo-onderhoud. Als de specialist in Volvo voor Broek op Langedijk streven wij ernaar om onze u als Volvo-rijder uit Broek op Langedijk te voorzien van het beste onderhoud dat de prestaties en betrouwbaarheid van uw Volvo’s maximaliseert. Ontdek waarom we de eerste keuze zijn voor de Volvo-eigenaar in Broek op Langedijk.

Volvo onderhoud: ons specialisme

Als Volvo-specialist voor Broek op Langedijk begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor uw auto. Bij Autobedrijf MEBO bieden we daarom een uitgebreid scala aan Volvo-onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw Volvo altijd in topconditie is. Van jaarlijkse onderhoudsbeurten met APK tot complexe storingen, onze monteurs staan klaar om uw Volvo te onderhouden met het hoogste niveau van vakmeesterschap.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Volvo XC 90 achterzijde

Gespecialiseerd Volvo onderhoud

Als Volvo specialist voor Broek op Langedijk hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om alle Volvo-modellen te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een jaarlijkse onderhoudsbeurt, diagnose en reparatie van storingen, of het uitvoeren van complexe onderhoudswerkzaamheden, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van Volvo-eigenaren in Broek op Langedijk.

Specialist voor alle Volvo modellen

Als autobedrijf begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud aan Volvo modellen, als de Volvo V70, Volvo V40, Volvo V60, Volvo XC40, Volvo XC60, Volvo V50, Volvo XC90, en Volvo S60. Plan vandaag nog een onderhoudsafspraak en laat uw Volvo in goede handen achter.

Waarom vanuit Broek op Langedijk kiezen voor Autobedrijf MEBO?

Bij Autobedrijf MEBO snappen we dat uw Volvo meer is dan alleen een vervoermiddel. Het geeft u kwaliteit en rijplezier. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide evaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van de Volvo.

Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

En… autobedrijf MEBO is snel een eenvoudig te bereiken vanuit Broek op Langedijk.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in het leveren van niets minder dan ‘goed’ als het gaat om het onderhoud van uw Volvo. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw Volvo, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw Volvo in de beste handen is.

Volvo van voorzijde na servicebeurt

Neem contact op voor uw volgende Volvo-onderhoud

Bent u klaar om uw auto de zorg te geven die het verdient? Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een afspraak voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We zien ernaar uit om u van dienst te zijn en uw auto te laten stralen.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.