MEBO

Volvo service

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Volvo service voor:

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Service voor uw Volvo

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op onze Volvo-service. Als Volvo-specialist werken we elke dag om u als Volvo-rijder te voorzien van hoogwaardige service dat de prestaties en betrouwbaarheid van uw Volvo’s maximaliseert. Ontdek waarom we uw eerste keuze het servicen van uw Volvo.

Service Met specialisatie in Volvo

Als Volvo-specialist begrijpen we het belang van goede service aan voor uw auto. Bij Autobedrijf MEBO bieden we daarom een uitgebreid scala aan Volvo-services om zo te zorgen dat uw Volvo altijd in topconditie is. Van standaard onderhoudsbeurten tot complexe reparaties, ons ervaren team van technici staat klaar om uw Volvo te servicen met het hoogste niveau van vakmeesterschap.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Volvo logo van Volvo in werkplaats

Volvo Service met Vakmeesterschap

Als garage in Volvo hebben we een lange geschiedenis van ervaring en betrouwbaarheid. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om alle gangbare Volvo-modellen van de juiste service te voorzien. Of het nu gaat om een jaarlijkse service, diagnose of het uitvoeren van complexe reparaties, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van Volvo-eigenaren in de regio.

Service voor alle Volvo modellen

Als Volvo-garage begrijpen we het belang van regelmatige service voor alle populaire Volvo-modellen, zoals de Volvo V70, Volvo V40, Volvo V60, Volvo XC40, Volvo XC60, Volvo V50, Volvo XC90, en Volvo S60. Plan vandaag nog een serviceafspraak in.

Waarom kiezen voor Autobedrijf MEBO voor Volvo service?

Bij Autobedrijf MEBO snappen we dat uw Volvo meer is dan alleen een auto. De Volvo-kwaliteit en geeft u zekerheid en rijplezier. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide service-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van de Volvo. 

Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

Opteer voor kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in niets minder dan ‘goed’ als het gaat om de service van uw Volvo. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw Volvo. Wanneer u voor onze garage kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw Volvo in de beste handen is.

Voorzijde Volvo op weg na onderhoud

Neem contact op voor uw volgende Volvo-service

Is uw auto klaar voor de zorg die het verdient? Neem nu contact met ons op om een afspraak te plannen voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We staan klaar om u te helpen en uw auto in topconditie te houden.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.