MEBO

Volvo service Bergen aan Zee

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Bergen aan Zee Volvo service

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op onze Volvo-service. Als Volvo-servicespecialist voor Bergen aan Zee werken we elke dag om u als Volvo-rijder uit Bergen aan Zee te voorzien van hoogwaardige service dat de prestaties en betrouwbaarheid van uw Volvo’s maximaliseert. Ontdek waarom we de eerste keuze voor de Volvo-rijder in Bergen aan Zee zijn voor het servicen van Volvo.

Service Met specialisatie in Volvo

Als Volvo-specialist begrijpen we het belang van goede service aan voor uw auto. Bij Autobedrijf MEBO bieden we daarom een uitgebreid scala aan Volvo-services om zo te zorgen dat uw Volvo altijd in topconditie is. Van standaard onderhoudsbeurten tot complexe reparaties, ons ervaren team van technici staat klaar om uw Volvo te servicen met het hoogste niveau van vakmeesterschap.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Volvo logo van Volvo in werkplaats

Volvo Service met Vakmeesterschap

Als Volvo-garage voor Bergen aan Zee hebben we een lange geschiedenis van ervaring en betrouwbaarheid. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om alle gangbare Volvo-modellen van de juiste service te voorzien. Of het nu gaat om een jaarlijkse service, diagnose of het uitvoeren van complexe reparaties, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van Volvo-eigenaren in Bergen aan Zee.

Service voor alle Volvo modellen

Als Volvo-garage begrijpen we het belang van regelmatige service voor alle populaire Volvo-modellen, zoals de Volvo V70, Volvo V40, Volvo V60, Volvo XC40, Volvo XC60, Volvo V50, Volvo XC90, en Volvo S60. Plan vandaag nog een serviceafspraak in.

Waarom in Bergen aan Zee kiezen voor Autobedrijf MEBO?

We begrijpen terdege dat uw Volvo meer is dan alleen een auto. De Volvo kwaliteit en geeft u veiligheid, zekerheid en rijplezier. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide service-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van uw Volvo. 

Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

Autobedrijf MEBO is snel een eenvoudig te bereiken vanuit Bergen aan Zee.

Opteer voor kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in niets minder dan ‘goed’ als het gaat om de service van uw Volvo. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw Volvo. Wanneer u voor onze garage kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw Volvo in de beste handen is.

Voorzijde Volvo op weg na onderhoud

Is uw Volvo aan service toe? Maak nu een afspraak.

Is het tijd om uw auto de aandacht te geven die het nodig heeft? Neem meteen contact met ons op om een afspraak te plannen voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We verwelkomen u graag en streven ernaar uw auto in optimale staat te brengen en te houden.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.