MEBO

Mercedes-Benz onderhoud

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Mercedes-Benz specialist voor:

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

autobedrijf voor Mercedes-Benz onderhoud.

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op ons Mercedes-Benz-onderhoud. Als specialist in Mercedes-Benz streven wij ernaar om onze u als Mercedes-Benz-rijder te voorzien van het beste onderhoud dat de prestaties en betrouwbaarheid van uw Mercedes-Benz’s maximaliseert. Ontdek waarom we uw eerste keuze zijn voor alles wat met Mercedes-Benz onderhoud te maken heeft.

Mercedes-Benz onderhoud: ons specialisme

Als Mercedes-Benz-specialist begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor uw auto. Bij Autobedrijf MEBO bieden we daarom een uitgebreid scala aan Mercedes-Benz-onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw Mercedes-Benz altijd in topconditie is. Van jaarlijkse onderhoudsbeurten met APK tot complexe storingen, onze ervaren technici staat klaar om uw Mercedes-Benz te onderhouden met het hoogste niveau van vakmeesterschap.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Mercerdes-Benz koplampcontrole bij APK

Gespecialiseerd Mercedes-Benz onderhoud

Als specialist hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om alle Mercedes-Benz-modellen te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een jaarlijkse onderhoudsbeurt, diagnose en reparatie van storingen, of het uitvoeren van complexe onderhoudswerkzaamheden, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van Mercedes-Benz-eigenaren in de regio.

Specialist voor alle Mercedes-Benz modellen

Als Mercedes-Benz specialist begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor Mercedes-Benz C-Klasse, Mercedes-Benz A-Klasse, Mercedes-Benz B-Klasse, Mercedes-Benz E-Klasse, Mercedes-Benz CLA, Mercedes-Benz GLC, Mercedes-Benz GLA en Mercedes-Benz S-Klasse. Plan vandaag nog een onderhoudsafspraak in en laat uw Mercedes-Benz bij ons in goede handen zijn.

Waarom kiezen voor Autobedrijf MEBO voor Mercedes-Benz onderhoud?

Bij Autobedrijf MEBO snappen we dat uw Mercedes-Benz meer is dan alleen een vervoermiddel. Het geeft u kwaliteit en rijplezier. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide onderhouds-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van de Mercedes-Benz.

Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

Zet in op kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in het leveren van niets minder dan ‘goed’ als het gaat om het onderhoud van uw Mercedes-Benz. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw Mercedes-Benz, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw Mercedes-Benz in de beste handen is.

Mercerdes-Benz interieur na reparatie

Neem contact op voor uw volgende Mercedes-Benz-onderhoud

Wilt u uw auto de aandacht geven die het verdient? Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw auto in topvorm te brengen en te houden.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.