MEBO

Mercedes-Benz onderhoud Schoorl

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Vakmeesters voor Mercedes-Benz onderhoud Schoorl

Bij autobedrijf Autovakmeester MEBO zijn we trots op ons Mercedes-Benz-klanten uit Schoorl. Wij werken eraan om u als Mercedes-Benz-rijder te voorzien van het beste onderhoud. Zodat de prestaties en betrouwbaarheid van uw Mercedes-Benz op het allerhoogste niveau is. Dat maakt ons tot uw beste keuze voor Mercedes-Benz onderhoud in Schoorl..

Mercedes-Benz onderhoud: ons vakmanschap

Als Mercedes-Benz-specialist weten we als geen ander het belang van regelmatig onderhoud voor uw auto. Daarom we een tal van Mercedes-Benz-onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw Mercedes-Benz altijd in topconditie is. Van jaarlijkse onderhoudsbeurten met APK tot complexe storingen, wij staan klaar om uw Mercedes-Benz uit Schoorl te onderhouden met het hoogste niveau van vakmeesterschap.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Mercerdes-Benz koplampcontrole bij APK

Gespecialiseerd Mercedes-Benz onderhoud

Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om alle Mercedes-Benz-modellen te onderhouden en te servicen. Of het nu gaat om een jaarlijkse onderhoudsbeurt, diagnose en reparatie van storingen, of het uitvoeren van complexe onderhoudswerkzaamheden, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van Mercedes-Benz-eigenaren in de regio Schoorl.

Specialist voor alle Mercedes-Benz modellen

Als Mercedes-Benz specialist begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor Mercedes-Benz C-Klasse, Mercedes-Benz A-Klasse, Mercedes-Benz B-Klasse, Mercedes-Benz E-Klasse, Mercedes-Benz CLA, Mercedes-Benz GLC, Mercedes-Benz GLA en Mercedes-Benz S-Klasse. Plan vandaag nog een onderhoudsafspraak in en laat uw Mercedes-Benz bij ons in goede handen zijn.

Waarom in Schoorl kiezen voor Autobedrijf MEBO?

Bij Autobedrijf MEBO snappen we dat uw Mercedes-Benz meer is dan alleen een vervoermiddel van A naar B is. Het geeft u comfort, gemak en veiligheid. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide onderhouds-ervaring te bieden die aan dit hoogste niveau voldoet. 

Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

Autobedrijf MEBO is snel en eenvoudig te bereiken vanuit Schoorl.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in het leveren van niets minder dan ‘het beste’ als het gaat om het onderhoud van uw Mercedes-Benz. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw Mercedes-Benz. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor de zekerheid dat uw Mercedes-Benz in goede handen is.

Mercerdes-Benz interieur na reparatie

Neem contact op voor uw volgende Mercedes-Benz-onderhoud

Is het tijd om uw auto de aandacht te geven die het nodig heeft? Neem meteen contact met ons op om een afspraak te plannen voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We verwelkomen u graag en streven ernaar uw auto in optimale staat te brengen en te houden.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.