MEBO

Remblokken en remschijven

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Meer reparaties

Maak een afspraak of vraag offerte.

U kunt bij Autovakmeester MEBO terecht met alle merken auto’s. Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Remblokken en remschijven vervangen bij Autovakmeester MEBO

Bij Autovakmeester MEBO staan we klaar om ervoor te zorgen dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft rijden. Een essentieel onderdeel van veilig rijden is het goed functioneren van uw remmen. Wanneer remblokken en remschijven versleten raken, kan dit de remprestaties van uw voertuig aantasten en de veiligheid in gevaar brengen. Daarom bieden wij professionele remblok- en remschijfvervangingsservices aan voor uw gemoedsrust en veiligheid op de weg.

Waarom remblokken en remschijven vervangen?

Remblokken en remschijven zijn cruciale componenten van het remsysteem van uw auto. Wanneer u uw remmen gebruikt, drukken de remblokken tegen de remschijven om de auto tot stilstand te brengen. Na verloop van tijd slijten zowel de remblokken als de remschijven door normaal gebruik en wrijving. Het regelmatig controleren en indien nodig vervangen van remblokken en remschijven is van vitaal belang om optimale remprestaties te behouden en uw veiligheid op de weg te waarborgen.

Hoe merkt u dat de remblokken of -schijven gaan slijten?

Onze Remblok- en Remschijfvervangingsservices

Bij Autovakmeester MEBO in Schoorl bieden wij deskundige remblok- en remschijfvervangingsservices om ervoor te zorgen dat uw remmen optimaal blijven presteren. Onze ervaren monteurs zullen een grondige inspectie uitvoeren van uw remmen en indien nodig de remblokken en/of remschijven vervangen met hoogwaardige vervangingsonderdelen die voldoen aan de specificaties van uw auto.

Onze Remblok- en Remschijfvervangingsservices

Maak een afspraak voor uw remblok- en remschijven

Zorg ervoor dat uw remmen in topconditie blijven door regelmatig onderhoud en tijdige vervanging van remblokken en remschijven. Maak vandaag nog een afspraak bij Autovakmeester MEBO en laat onze experts zorgen voor de veiligheid en prestaties van uw remmen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en u met een gerust hart de weg op te laten gaan.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.
Veel gestelde vragen over APK

FAQ APK

De eerste APK-keuring voor een nieuwe personenauto moet plaatsvinden na 4 jaar, daarna moet deze om de 2 jaar gekeurd worden.
Na de eerste keuring moet een personenauto elke 2 jaar gekeurd worden, tenzij anders vermeld in het kentekenbewijs.
Als uw auto niet door de APK-keuring komt, moet u de benodigde reparaties laten uitvoeren voordat u weer de weg op mag.
Ja, u kunt uw auto tot 2 maanden vóór de vervaldatum van de huidige APK laten keuren zonder dat de nieuwe vervaldatum verandert.
Een APK-keuring duurt meestal tussen de 30 minuten en 1 uur, afhankelijk van de staat van de auto en eventuele benodigde reparaties.
Ja, het is aan te raden om een afspraak te maken voor uw APK-keuring, zodat de garage voldoende tijd kan reserveren voor uw voertuig.
Tijdens een APK-keuring worden verschillende essentiële onderdelen van uw auto gecontroleerd, waaronder remmen, verlichting, banden, carrosserie, uitlaatsysteem, stuurinrichting, elektrische systemen, veiligheidsgordels en milieuprestaties.
Nee, u kunt uw auto laten keuren bij elke RDW-erkende garage, niet per se bij de garage waar u uw auto heeft gekocht.
De kosten van een APK-keuring zijn afhankelijk of het een bennzine of dieselauto betreft en wordt vaak gecombineerd met een onderhoudsbeurt.
Wij adviseren niet te wachten in verband met eventuele controle door de RDW of bijkomende reparaties.
Uw volgende auto.

Occasions

Bij Autovakmeester MEBO vind u betrouwbare occasions die aan de hoogste standaarden voldoen. Ons gevarieerde aanbod biedt voor ieder wat wils, van compacte stadsauto’s tot ruime gezinswagens. Met uitgebreide inspecties en eerlijke prijzen streven we naar tevredenheid bij elke aankoop. Ontdek uw perfecte tweedehands auto bij MEBO in Schoorl!