MEBO

BMW service Broek op Langedijk

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Woont u in Broek op Langedijk en rijdt u BMW?

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op onze BMW-service voor Broek op Langedijk. Als BMW-specialist staan we elke dag klaar met hoogwaardige service dat de prestaties en betrouwbaarheid van BMW op het allerhoogste niveau brengt.. Ontdek waarom we uw eerste keuze het servicen van uw BMW in Broek op Langedijk.

BMW Service specialisatie

Als BMW-specialist begrijpen we als geen ander het belang van goede service aan voor uw auto. Bij Autobedrijf MEBO bieden we compleet BMW-service aan.. Van APK en standaard onderhoudsbeurten tot complexe reparaties, ons ervaren team van Vakmeesters staat klaar om uw BMW te servicen met op het hoogste niveau.

36 maanden garantie

Welk onderhoud reparatie of welke reparatie we voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Meta dank aan onze opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen , kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is drie maal langer de extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Een wel zo fijn gevoel.

BMW motorkap na reparatie

BMW Service met Vakmeesterschap

Als garage BMW voor Broek op Langedijk hebben we een lange geschiedenis van ervaring en betrouwbaarheid. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om alle gangbare BMW-modellen van de juiste service te voorzien. Of het nu gaat om een jaarlijkse service, diagnose of het uitvoeren van complexe reparaties, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van BMW-eigenaren in de regio Broek op Langedijk.

Service voor alle BMW modellen

Wij services alle gangbare BMW modellen, denk hierbij aan de BMW 3-serie, BMW 1-serie, BMW 5-serie, BMW X1, BMW X5, BMW X3, BMW 4-serie, BMW X-serie, BMW i3 of BMW 2-serie. 

Waarom in Broek op Langedijk kiezen voor Autobedrijf MEBO?

Bij Autobedrijf MEBO snappen we dat uw BMW meer is dan alleen een auto. De BMW-kwaliteit en geeft u zekerheid en heel veel rijplezier. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide service-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van de BMW. 

Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

Autobedrijf MEBO is snel en eenvoudig te bereiken vanuit Broek op Langedijk.

Maak een keuze die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

We gaan in niets minder dan ‘het beste’ als het gaat om de service van uw BMW. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw BMW. Wanneer u voor onze garage kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw BMW in de beste handen is.

Start-stop knop van BMW bij onderhoud

Neem contact op voor uw volgende BMW-service

Klaar om uw auto de aandacht te geven die het verdient? Neem vandaag nog contact op met om een afspraak te maken voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw auto optimaal te laten presteren.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.