MEBO

Audi specialist Schoorl

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

De Audi Specialist voor Schoorl

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op onze Audi-expertise. Als specialist in Audi-streven wij ernaar om onze u als Audi-rijder uit Schoorl te voorzien van hoogwaardig onderhoud dat de prestaties en betrouwbaarheid van uw Audi maximaliseert. Ontdek waarom we uw eerste keuze zijn voor de Audi rijder in Schoorl.

Audi: onze specialisme

Als Audi-specialist voor Schoorl begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor uw auto. Bij Autobedrijf MEBO bieden we daarom een uitgebreid scala aan Audi-onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw Audi altijd in topconditie is. Van standaard onderhoudsbeurten tot complexe storingen, ons ervaren team van monteurs staat klaar om uw Audi te verzorgen met het hoogste niveau van vakmeesterschap.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Audi interieur na servicebeurt

De gespecialiseerde Audi garage voor Schoorl

Als specialist in Audi hebben we een lange geschiedenis van ervaring en betrouwbaarheid. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om het brede gamma aan Audi-modellen te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een routine-onderhoudsbeurt, diagnose en reparatie van storingen, of het uitvoeren van complexe servicetaken, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van Audi-eigenaren in Schoorl.

Alle Audi modellen

Als Audi specialist begrijpen wij het belang van regelmatig onderhoud voor alle populaire Audi modellen, zoals de Audi A3, Audi A4, Audi A1, Audi A6, Audi A5, Audi Q3, Audi Q5, Audi E-tron, Audi Q2 en Audi TT. Plan vandaag nog een afspraak in en laat uw Audi bij ons in goede handen zijn.

Waarom vanuit Schoorl kiezen voor Autobedrijf MEBO?

Bij Autobedrijf MEBO snappen we dat uw Audi meer is dan alleen een auto. Het geeft u kwaliteit en rijplezier. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide service-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van de Audi. Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

Autobedrijf MEBO is snel en eenvoudig te bereiken vanuit Schoorl.

Kies voor het beste: kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in het leveren van niets minder dan ‘goed’ als het gaat om het onderhoud en de service van uw Audi. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw Audi, met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw Audi in de beste handen is.

Audi achterlicht controle bij APK

Neem contact op voor uw volgende Audi-service

Verlangt uw auto naar professionele service? Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw auto weer in topconditie te brengen.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.