MEBO

BMW garage Broek op Langedijk

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

BMW garage voor Broek op Langedijk.

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op onze BMW-kennis en kunde. Als BMW-garage voor Broek op Langedijk streven we elke dag om u als BMW-rijder van dienste e zijn met hoogwaardige dienstverlening. Zodat u kunt rekenen op de prestaties en betrouwbaarheid van uw BMW. Ontdek waarom ons Vakmeesterschap maakt dat we de keuze zijn voor de BMW rijder in Broek op Langedijk.

garage met BMW specialisatie voor Broek op Langedijk

Als autobedrijf begrijpen we het belang van goed onderhoud van uw BMW. Bij Autobedrijf MEBO bieden we dan ook een breed aanbod aan BMW-onderhoud te zorgen dat uw BMW altijd in topconditie is. Van standaard onderhouds tot complexe reparaties. Ons ervaren team van technici staat klaar om uw BMW te onderhouden met Vakmeesterschap.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Wat voor onderhoud of reparatie is uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal slechts twaalf maanden garantie geven. Dus dat is drie maal extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. 

BMW interieur na servicebeurt

BMW Vakmeesterschap voor Broek op Langedijk

Als garage voor BMW’s hebben we een lange geschiedenis van ervaring en betrouwbaarheid. Onze werkplaats is gemakkelijk bereikbaar vanuit Broek op Langedijk en is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur om alle gangbare BMW-modellen te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een routine-onderhoudsbeurt, diagnose of het uitvoeren van complexe reparaties, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van BMW-eigenaren in Broek op Langedijk.

Garage voor alle BMW modellen

We onderhouden alle populaire BMW-modellen, zoals de BMW 3-serie, BMW 1-serie, BMW 5-serie, BMW X1, BMW X5, BMW X3, BMW 4-serie, BMW X-serie, BMW i3 of BMW 2-serie. Plan vandaag nog een afspraak in.

Waarom vanuit Broek op Langedijk kiezen voor Autobedrijf MEBO?

Bij Autobedrijf MEBO begrijpen we dat uw BMW meer is dan alleen een auto. De kwaliteit en geeft u zekerheid en ‘freude am farhren’. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide service-ervaring te bieden waardoor u maximaal plezier heeft van uw BMW. 

Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

Autobedrijf MEBO is gemakkelijk bereikbaar vanuit Broek op Langedijk.

Geef de voorkeur aan kwaliteit en betrouwbaarheid

Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw BMW. Wanneer u voor onze garage kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw BMW in goede handen is.

BMW interieur na servicebeurt

Neem contact op voor uw volgende BMW-service

Verlangt uw auto naar professionele service? Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw auto weer in topconditie te brengen.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.