MEBO

BMW onderhoud Warmenhuizen

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

BMW autobedrijf voor Warmenhuizen.

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op het BMW-onderhoud voor onze klanten uit Warmenhuizen. Als specialist in BMW streven wij ernaar om u als BMW-rijder te voorzien van het beste onderhoud dat de prestaties en betrouwbaarheid van uw BMW. Ontdek waarom we voor u, als BMW rijder in Warmenhuizen, uw keuze zijn voor alles wat met BMW onderhoud te maken heeft.

BMW onderhoud: ons specialisme

Als BMW-specialist begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud. Bij Autobedrijf MEBO bieden we een uitgebreid scala aan BMW-onderhoudsdiensten om te zorgen dat uw BMW in topconditie is en blijkt. Van jaarlijkse onderhoudsbeurten met APK tot complexe storingen, we staat klaar om uw BMW te onderhouden met het hoogste niveau van vakmeesterschap.

36 maanden garantie

Wat voor onderhoud of reparatie is uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze deskundige autotechnici en de gemonteerde kwaliteitsonderdelen geven wij maar liefst 36 maanden garantie. Dit in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal slechts 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. 

BMW motorkap na reparatie

BMW onderhoud: ons specialisme

Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om alle gangbare BMW-modellen te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een jaarlijkse onderhoudsbeurt, diagnose en reparatie van (elektronische) storingen, of het uitvoeren van complexe onderhoudswerkzaamheden, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van BMW-eigenaren in Warmenhuizen.

Specialist voor alle BMW modellen

Als BMW specialist zijn wij het adres voor onderhoud aan BMW modellen, als BMW 3-serie, BMW 1-serie, BMW 5-serie, BMW X1, BMW X5, BMW X3, BMW 4-serie, BMW X-serie, BMW i3 of BMW 2-serie. Plan vandaag nog een onderhoudsafspraak in en laat uw BMW bij ons in goede handen zijn.

Waarom vanuit Warmenhuizen kiezen voor Autobedrijf MEBO?

Bij Autobedrijf MEBO snappen we dat uw BMW meer is dan alleen een vervoermiddel. Het geeft u comfort, sportiviteit en ‘freude am fahren’. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide onderhouds-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van de BMW.

Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie van uw BMW zo soepel mogelijk verloopt.

Autobedrijf MEBO is snel en eenvoudig te bereiken vanuit Warmenhuizen.

Investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in het leveren van niets minder dan ‘goed’ als het gaat om het onderhoud van uw BMW. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw BMW, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw BMW in de beste handen is.

BMW rijden na onderhoudsbeurt

Neem contact op voor uw volgende BMW-onderhoud

Is het tijd om uw auto de aandacht te geven die het nodig heeft? Neem meteen contact met ons op om een afspraak te plannen voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We verwelkomen u graag en streven ernaar uw auto in optimale staat te brengen en te houden.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.