MEBO

BMW specialist Zuid-Scharwoude

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Specialisatie in BMW voor Zuid-Scharwoude.

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op onze expertise in BMW’s. Als specialist op het gebied van BMW’s streven wij ernaar u als BMW-rijder uit Zuid-Scharwoude hoogwaardig onderhoud te bieden dat de prestaties en betrouwbaarheid van uw BMW op het hoogste niveau houdt. Ontdek waarom wij de eerste keuze zijn voor BMW rijdend Zuid-Scharwoude.

BMW: onze specialisme

Als BMW-specialist begrijpen wij het belang van regelmatig onderhoud voor uw auto. Bij Autobedrijf MEBO bieden wij daarom een uitgebreid scala aan BMW-onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw BMW altijd in topconditie is. Van standaard onderhoudsbeurten tot complexe storingen, ons ervaren team van monteurs staat klaar om uw BMW uit Zuid-Scharwoude te verzorgen met het hoogste niveau van vakmanschap.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Onze goed opgeleide autotechnici gebruiken kwaliteitsonderdelen voor reparaties. Daarom bieden we 36 maanden garantie. Dat is meer dan de meeste andere garagebedrijven bieden. Autobedrijf MEBO biedt deze extra zekerheid.

BMW interieur na servicebeurt

Gespecialiseerde BMW garage voor Zuid-Scharwoude

We zijn experts in BMW-onderhoud en reparatie met moderne apparatuur en technologie. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat uw BMW altijd in topconditie is en we zijn beschikbaar voor al uw vragen en zorgen. Bij ons krijgt de BMW rijder uit Zuid-Scharwoude de beste service en kwaliteit mét Vakmeesterschap.

Alle BMW modellen en types

Als autobedrijf begrijpen wij het belang van regelmatig onderhoud voor alle populaire BMW modellen, zoals BMW 3-serie, BMW 1-serie, BMW 5-serie, BMW X1, BMW X5, BMW X3, BMW 4-serie, BMW X-serie, BMW i3 of BMW 2-serie
. Plan vandaag nog een afspraak in en laat uw BMW bij ons in goede handen zijn.

Waarom kiezen voor Autobedrijf MEBO Als uw BMW specialist?

Bij Autobedrijf MEBO begrijpen we dat uw BMW meer is dan alleen een auto. Het biedt u kwaliteit en rijplezier. Daarom streven we naar een uitgebreide service-ervaring die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van BMW. Van gepersonaliseerde aandacht en advies tot onderhoud op het hoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van onderhoud of reparatie zorgeloos verloopt.

Autobedrijf MEBO is snel en gemakkelijk te bereiken vanuit Zuid-Scharwoude.

Zet in op kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in het leveren van niets minder dan ‘goed’ als het gaat om het onderhoud en de service van uw BMW. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw BMW, met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw BMW in de beste handen is.

BMW motorkap na reparatie

Neem contact op voor uw volgende BMW-service

Verdient uw auto een speciale behandeling? Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We verwelkomen u graag en zorgen ervoor dat uw auto optimale functioneert.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.