MEBO

Autovakmeester Klantenkaart

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Meer services

Maak een afspraak of vraag offerte.

U kunt bij Autovakmeester MEBO terecht met alle merken auto’s. Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Klantenkaart met Europese Pechhulp

Met de Autovakmeester Klantenkaart profiteert u van veel extra voordelen. Zo controleren wij uw auto gratis vlak voor de zomer en winter. Ook de aircocontrole en aankoopkeuring zijn inbegrepen. En, we doen kleine reparaties als lampen vervangen of het repareren van een lekke band.

Europese Pechulp

Met de Klantenkaart heeft u ook nog onze 24/7 Europese Pechhulp erbij voor uw auto. U kunt dit uitbreiden voor uw caravan en/of aanhanger voor € 12,50 per jaar.

Wij werken voor de pechhulp samen met AA Team. Voor dit totaalpakket ter waarde van € 340,- betaalt u slechts € 59,95 per jaar. Zoveel voordeel kunt u niet laten liggen. De Autovakmeester Klantenkaart is van toepassing mits de geadviseerde reparaties en/of onderhoud door Autobedrijf MEBO zijn uitgevoerd.

De voordelen van de Autovakmeester klantenkaart

De voorwaarden van de Autovakmeester Klantenkaart

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.
Uw volgende auto.

Occasions

Bij Autovakmeester MEBO vind u betrouwbare occasions die aan de hoogste standaarden voldoen. Ons gevarieerde aanbod biedt voor ieder wat wils, van compacte stadsauto’s tot ruime gezinswagens. Met uitgebreide inspecties en eerlijke prijzen streven we naar tevredenheid bij elke aankoop. Ontdek uw perfecte tweedehands auto bij MEBO in Schoorl!