MEBO

Mercedes-Benz garage Schoorl

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Uw Mercedes-Benz garage voor Schoorl.

Bij autobedrijf MEBO zijn we trots op onze Mercedes-Benz klanten uit Schoorl. Als Mercedes-Benz-garage voor Schoorl werken we elke dag om u als Mercedes-Benz-rijder te voorzien van hoogwaardige dienstverlening.. Ontdek waarom we de eerste keuze zijn als Mercedes-Benz garage voor Schoorl..

De garage voor Schoorl met specialisatie in Mercedes-Benz

Als Mercedes-Benz-garage begrijpen voor Schoorl we het belang van goed onderhoud voor uw auto. Bij Autobedrijf MEBO bieden we daarom een uitgebreid scala Mercedes-Benz-onderhoud om zo te zorgen dat uw Mercedes-Benz altijd in topconditie is. Van standaard onderhoudsbeurten tot complexe reparaties, ons ervaren team van monteurs staat klaar om uw Mercedes-Benz te onderhouden met het hoogste niveau van vakmeesterschap.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Mercerdes-Benz interieur na reparatie

Mercedes-Benz Vakmeesterschap voor Schoorl

Als garage in Mercedes-Benz hebben we een lange geschiedenis van ervaring en betrouwbaarheid. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om alle gangbare Mercedes-Benz-modellen te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een routine-onderhoudsbeurt, diagnose of het uitvoeren van complexe reparaties, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van Mercedes-Benz-eigenaren in de regio.

Alle Mercedes-Benz modellen

Als Mercedes-Benz-garage voor Schoorl e.o. begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor alle populaire Mercedes-Benz-modellen, zoals de Mercedes-Benz C-Klasse, Mercedes-Benz A-Klasse, Mercedes-Benz B-Klasse, Mercedes-Benz E-Klasse, Mercedes-Benz CLA, Mercedes-Benz GLC, Mercedes-Benz GLA en Mercedes-Benz S-Klasse. Plan vandaag nog een afspraak in.

Waarom in Schoorl kiezen voor Autobedrijf MEBO Als uw Mercedes-Benz garage?

Bij Autobedrijf MEBO snappen we dat uw Mercedes-Benz meer is dan alleen een auto. De kwaliteit en geeft u zekerheid en comfort. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide service-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van de Mercedes-Benz. 

Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat. 

Autobedrijf MEBO is gemakkelijk bereikbaar vanuit Schoorl.

Maak een keuze die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in niets minder dan ‘goed’ als het gaat om het onderhoud en de service van uw Mercedes-Benz. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw Mercedes-Benz. Wanneer u voor onze garage kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw Mercedes-Benz in de beste handen is.

Mercerdes-Benz koplampcontrole bij APK

Neem contact op voor uw volgende Mercedes-Benz-service

Heeft uw auto behoefte aan deskundige zorg? Neem direct contact met ons op om een afspraak te plannen voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We zijn hier om u te helpen en uw auto weer in topvorm te brengen.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.