MEBO

Mitsubishi onderhoud Noord-Scharwoude

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Mitsubishi-autobedrijf voor Noord-Scharwoude.

Bij Autovakmeester MEBO zijn we dankvoor voor de Mitsubishi klanten uit Noord-Scharwoude waar we het onderhoud voor mogen uitvoeren. Als specialist in Mitsubishi werken wij om onze u als Mitsubishi-rijder in Noord-Scharwoude het beste onderhoud voor uw Mitsubishi te bieden. Met maximale prestaties en betrouwbaarheid van uw Mitsubishi. Ontdek waarom we uw eerste keuze zijn voor alles wat met Mitsubishi onderhoud te maken heeft.

Mitsubishi onderhoud: ons specialisme

Als Mitsubishi-specialist begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor uw auto. Daarom bieden we bij Autovakmeester MEBO een uitgebreid scala aan Mitsubishi-onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw Mitsubishi in topconditie is en blijft. Van jaarlijkse onderhoudsbeurten met APK tot complexe storingen, onze ervaren Vakmeester staat klaar om uw Mitsubishi te onderhouden.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Mitsubishi in stad na servicebeurt

Gespecialiseerd Mitsubishi onderhoud

Als specialist hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om alle Mitsubishi-modellen te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een jaarlijkse onderhoudsbeurt, diagnose en reparatie van storingen, of het uitvoeren van complexe onderhoudswerkzaamheden, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van vele Mitsubishi-rijders in Noord-Scharwoude.

Specialist voor alle Mitsubishi modellen

Als Mitsubishi specialist begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor Mitsubishi modellen, als de Mitsubishi Space Star, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Colt, Mitsubishi ASX, Mitsubishi Eclipse Cross, Mitsubishi Lancer, Mitsubishi Grandis, Mitsubishi Carisma, Mitsubishi Pajero en Mitsubishi Galant. Plan vandaag nog een onderhoudsafspraak in en laat uw Mitsubishi bij ons in goede handen zijn.

Waarom vanuit Noord-Scharwoude Autobedrijf MEBO kiezen voor uw Mitsubishi onderhoud?

Bij Autobedrijf MEBO snappen we dat uw Mitsubishi meer is dan alleen een vervoermiddel. Het geeft u kwaliteit en rijplezier. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide onderhouds-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van de Mitsubishi.

Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

Zet in op kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in het leveren van niets minder dan ‘goed’ als het gaat om het onderhoud van uw Mitsubishi. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw Mitsubishi, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw Mitsubishi in de beste handen is.

Mitsubishi op weg

Tijd voor het volgende Mitsubishi-onderhoud?

Bent u klaar om uw auto de zorg te geven die het verdient? Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een afspraak voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We zien ernaar uit om u van dienst te zijn en uw auto te laten stralen.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.