MEBO

Mitsubishi specialist Noord-Scharwoude

Auto-onderhoud zoals het bedoelt is.

Maak een afspraak of vraag offerte.

Onze werkplaats heeft de modernste apparatuur en wij gebruiken in de montage strikt A-kwaliteit producten.

Specialist IN Mitsubishi voor Noord-Scharwoude.

Bij Autovakmeeester MEBO zijn we dankbaar voor de Mitsubishi-rijders in kiezen voor ons Mitsubishi-specialisme. Als specialist in Mitsubishi bieden we u als Mitsubishi- rijder hoogwaardig onderhoud dat de prestaties en betrouwbaarheid van uw Mitsubishi ’s op het hoogste niveau houdt. Ontdek waarom we uw eerste keuze zijn voor alles wat met Mitsubishi te maken heeft.

Mitsubishi: onze specialisme

Als Mitsubishi-specialist voor Noord-Scharwoude weten we het belang van regelmatig onderhoud voor uw auto. Daarom bieden we al het onderhoud aan voor uw Mitsubishi. Zodat uw Mitsubishi altijd in topconditie is en klaar voor gebruik. Van standaard onderhoudsbeurten tot complexe storingen, ons ervaren team van monteurs staat klaar om uw Mitsubishi te verzorgen met het hoogste niveau van Vakmeesterschap.

36 maanden garantie op onderdelen en arbeid

Welk onderhoud reparatie is uitgevoerd of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd maakt niet uit. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 36 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van Autobedrijf MEBO kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden we ons.

Mitsubishi rijden na onderhoudsbeurt

Gespecialiseerde Mitsubishi garage voor Noord-Scharwoude

We hebben een lange geschiedenis van ervaring en betrouwbaarheid als het om Mitsubishi onderhoud gaat. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om het brede gamma aan Mitsubishi -modellen te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een routine-onderhoudsbeurt, diagnose en reparatie van storingen, of het uitvoeren van complexe servicetaken, we zijn er trots op dat we de vertrouwde keuze zijn van Mitsubishi-eigenaren in de regio.

Alle Mitsubishi-modellen

Als Mitsubishi-specialist onderhouden we alle populaire Mitsubishi-modellen, zoals de Mitsubishi Space Star, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Colt, Mitsubishi ASX, Mitsubishi Eclipse Cross, Mitsubishi Lancer, Mitsubishi Grandis, Mitsubishi Carisma, Mitsubishi Pajero en Mitsubishi Galant. Plan vandaag nog een afspraak in en laat uw Mitsubishi bij ons in goede handen zijn.

Waarom zijn wij de uw keuze als Mitsubishi-specialist?

We snappen dat uw Mitsubishi meer is dan alleen een auto. Het geeft u kwaliteit en rijplezier. Daarom streven we ernaar om u een uitgebreide service-ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het oplossen van problemen onder de motorkap van de Mitsubishi. Van het bieden van persoonlijke aandacht en advies tot onderhoud op het allerhoogste niveau, we zorgen ervoor dat elke stap van bij onderhoud of reparatie zonder zorgen gaat.

Autovakmeester MEBO is gemakkelijk en snel te bereiken vanuit Noord-Scharwoude.

Geef de voorkeur aan kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven in het leveren van niets minder dan ‘goed’ als het gaat om het onderhoud en de service van uw Mitsubishi. Autobedrijf MEBO staat klaar om u te helpen bij alles wat nodig is voor maximaal plezier van uw Mitsubishi, met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor gemoedsrust en de zekerheid dat uw Mitsubishi in de beste handen is.

Mitsubishi op weg

Tijd voor onderhoud aan uw Mitsubishi?

Bent u klaar om uw auto de zorg te geven die het verdient? Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een afspraak voor uw volgende onderhoudsbeurt of service. We zien ernaar uit om u van dienst te zijn en uw auto te laten stralen.

Actie's en en voordelen

Bij MEBOAUTO zorgen we goed voor u en uw auto. 

Goed verzekerd
Auto Onderhouds Plan
Extra zekerheid
Onderhoud met 36 maanden garantie
Extra voordeel
Klantenkaart. Heel veel voor slechts € 59 p/j
Waarom kiezen voor Autovakmeester MEBO

De klant op de 1e plaats. Bij elk onderhoud, bij elke reparatie. Elke keer weer.

Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent.
Reviews

Klanten feedback

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over de dienstverlening van MEBOAuto. Of het nu gaat onderhoud of de aanschaf van een auto , we waarderen alle feedback.